fbpx

Kedvezményes csomagajánlatok

Nézd meg kedvezményes év indító csomagajánlatainkat és válaszd a számodra leginkább tetszőt! Jelen ajánlataink 2020.03.15 23:59-ig érvényesek.

A társasjáték önmagában is megvásárolható, önálló ára 28 888 Ft, a megrendeléséhez kattints ide.

48 887 Ft

45% kedvezménnyel

26 888 Ft

Basic csomag

68 887 Ft

42%
kedvezménnyel

39 999 Ft

Médium csomag

113 888 Ft

43% kedvezménnyel

64 999 Ft

Prémium csomag

Csomagajánlatainkról részletesen

A Basic csomag tartalma a CashFlow Magnet oktató jellegű pénzügyi szimulációs társasjáték, melynek segítségével könnyedén sajátíthatók el a tudatos pénzkezeléshez szükséges alapok. Bepillantást enged a papírpiaci részvények, ingatlanok és vállalkozások világába – ezzel is könnyítve az oda való belépést a valóságban. Az egész családnak érdemes kipróbálnia, hiszen rengeteg tudás és tapasztalat nyerhető ki belőle.

Lehetőség nyílik a játék folyamatának megismerésére a CashFlow Mágnes Klubtalálkozón, heti szinten vagyunk jelen Budapesten és Egerben. Jó hangulatban, fesztelenül sajátíthatjátok el a játék menetét és alapszintű koordinálását, ha éltek a klubtalálkozó lehetőségével 2 fő részére.

Minden csomagunkhoz mellékeljük továbbá A PÉNZ 5 szabálya e-bookunkat, amelyben olvasottak betartásával még könnyebb lehet a tudatos pénzkezelés a gyakorlatban. Szuper olvasmányos és tartalmazza értékrendünk alapjait.

A csomag tartalma továbbá egy két főre szóló belépőjegy, amivel a Tőkeképző Workshopon vehettek részt. A képzésen kiderül, miként lehetséges napi 1000 forint megtakarításból milliomossá válni!  Megéri részt venni ezen a programon, hiszen egy következő szintre emeli a már megszerzett tudást. 

A Basic csomaghoz képeset, a Médium csomag egy 1 órás moderátorunkkal történő személyes konzultációval több.

A személyes konzultáció helyszíne és pontos időpontja előzetes egyeztetést követően kerül meghatározásra.

Minden, amit a Médium csomag tartalmaz, plusz:

Akik a prémium ajánlatunkat választják, a fentiek mellett egy CashFlow Mágnes Moderátorképzésen is részt vehetnek. Ez egy kétnapos rendezvény, melynek keretein belül megtanulhatók a játék fortélyai és a játékosok attitűdjeinek kezelése. A tudásmélyítő előadások mellett több játékra is sor kerül, a játéktábla mindkét oldalán. Ennek időpontja szabadon választható, de 2020. március 31-ig foglalandó!