fbpx

Kedvezményes csomagajánlatok

Nézd meg kedvezményes év indító csomagajánlatainkat és válaszd a számodra leginkább tetszőt! Jelen ajánlataink 2020.04.15 23:59-ig érvényesek.

A társasjáték önmagában is megvásárolható, önálló ára 2020.06.30 23:59-ig 27 888 Ft, a megrendeléséhez kattints ide.

48 887 Ft

45% kedvezménnyel

26 888 Ft

Basic csomag

68 887 Ft

42%
kedvezménnyel

39 999 Ft

Médium csomag

122 775 Ft

43% kedvezménnyel

73 888 Ft

Prémium csomag

Csomagajánlatainkról részletesen

A Basic csomag magában foglalja a CashFlow Magnet pénzügyi szimulációs és oktató társasjátékot, melynek segítségével könnyedén sajátíthatók el a tudatos pénzkezeléshez szükséges alapok.

A játék segítségével bepillantást nyerhetsz a papírpiaci termékek (részvények), ingatlanok és vállalkozások világába. Az egész család számára hasznos, hiszen kockázat nélkül hozhat a játékos valós pénzügyi döntéseket, így rengeteg tudás és tapasztalat nyerhető ki a játék során.

Ezen felül a csomag tartalmaz egy két fő részére szóló CashFlow Mágnes Klubtalálkozó – mely heti rendszerességgel kerül megrendezésre Budapesten, Egerben és Győrben – belépőjegyet, ami által megismerheted a társasjáték folyamatát. Jó hangulatban, fesztelenül sajátíthatjátok el a játék lényegét, menetét és alapszintű koordinálását, ebben segítenek szakképzett moderátoraink, akik mindenben legjobb tudásuk szerint állnak a játékosok rendelkezésére.

Továbbá a csomag részét képezi A PÉNZ 5 szabálya e-book, melyben számos hasznos tanácsot találsz a tudatos pénzkezeléssel kapcsolatosan, amik betartásával könnyebben illesztheted be ezeket a mindennapjaidba.

Hogy miért érdemes elolvasnod? Mert rendkívül olvasmányos, illetve mert tartalmazza értékrendünk alapjait.

És ha még ez nem lenne elég, a csomag mindezeken felül tartalmaz egy két főre szóló belépőjegyet a Tőkeképző Workshopunkra, ahol kiderül, miként lehetséges napi 1000 forint megtakarításból milliomossá válni!  Megéri részt venni ezen a programon is, hiszen egy következő szintre emeli a már megszerzett tudásodat a megtakarítások világában.

Sikerült elköteleződnöd a pénzügyi tudatosság felé, de nem tudod, hogy hogyan vágj bele?

Amennyiben magadra ismertél, a médium csomagot Neked találták ki, hiszen az első lépcsőfokot, az elköteleződést már meglépted, most engedd, hogy mi segítsünk!

A Basic helyett a Médium csomagunkat ajánljuk számodra, hiszen ebben a csomagban már található egy egyórás személyes konzultáció is Senior moderátorunkkal, aki segít Neked megtenni a következő lépést a pénzügyi tudatosság felé.

A konzultáció helyszíne és pontos időpontja előzetes egyeztetést követően kerül meghatározásra úgy, hogy mindkét fél számára megfelelő legyen.

A pénzügyi tudatosság már megvan, s szeretnéd a tőkédet prémium szinten képezni? A legjobb helyen jársz, hiszen a csomagban megtalálható a CashFlow Mágnes Moderátorképzés, ami egy kétnapos rendezvény, melynek keretein belül el tudod sajátítani a játék fortélyai, illetve a játékosok különböző személyiségtípusainak felismerését és kezelését is könnyű szerrel tudod elsajátítani.

A tudásmélyítő előadások mellett több játékra is sor kerül, ezáltal a játéktábla mindkét oldalával megismerkedhetsz.

Szeretnél új tudásra szert tenni a pénzügyi világban, fontos számodra az értékteremtés, szeretnél új kapcsolatokat építeni, esetleg pénzügyi szabadságra vágysz? Akkor itt a Te helyed.

Hogy mit is ad pontosan neked a CashFlow Mágnes Moderátorképzése?

  • Magabiztos pénzügyi tudást
  • A befektetési eszközök tárházát nyitja meg előtted
  • Hatékonyabb, gyorsabb problémamegoldó képességet
  • Új és felejthetetlen élmények sokaságát
  • Új kapcsolati tőkét

A képzés időpontja szabadon választható, azonban fontos, hogy 2020. április 15-ig vásárold meg a csomagot, s 2020. június 30-ig foglald is le a számodra megfelelő időpontot!